Britta Baumann – online produkter

En samling af mine personlige favoritter af Britta Baumann's online produkter

Britta Baumann og jeg har startet et samarbejde op hvor jeg har fået lov til at dele hendes online kurser, workshops, og meditationer med dig.

Samarbejdet går ud på at jeg modtager kommission hver gang du investerer i et af Britta Baumann ‘s online produkter via denne sides links til produkterne.

Britta Baumann’s online produkter har hjulpet mig meget i min egen personlige udvikling og transformation gennem de seneste år.

Her finder du en samling af mine personlige favoritter indenfor Britta Baumann’s online produkter, som jeg selv bruger og giver mine varmeste anbefalinger.

Bemærk at alle Brittas online produkter er på dansk også selvom titlerne er engelske.

***

Britta Baumann ‘s meditationer og healinger

Britta Baumann’s healings meditationer er brugt af rigtig mange mennesker, unge som gamle, mænd og kvinder til at heale sig selv med, når energien har brug for et løft. Hun elsker at hjælpe andre mennesker med at finde ind i deres egen ro og styrke, og netop dette giver jeg dig her muligheden for her.

Vær opmærksom på: Hver meditation har tilkoblet healing – efter din registrering modtager du lydfilen i din indbakke, og du kan downloade den og lytte til den igen og igen, hver gang du trænger til en healende stund.

*
Britta Baumann

Unicorn Healing Meditation – Enhjørningens Rejse

Enhjørningens energi er en ren velsignelse af din sjæl. Du kan simpelthen ikke finde et mere fint, rent og højt vibrerende væsen i dette univers. Enhjørningen gemmer på livets hemmeligheder om evigt liv og kan heale dig virkelig dybt.

I denne smukke healingsrejse skal du møde en smuk enhjørning, som vil gøre dig i stand til at forbinde dig med din sjæl og få healet dit selvværd idag.

Musikken er specielt designet til at bringe dig i en dyb modtagende tilstand, hvor du har lettere ved at åbne op ind til din dybere energi og få maksimalt udbytte af healingen. Du vil efterfølgende være rørt i dit hjerte af den reneste kærlighed.

*
Britta Baumann

Elephant Grounding – Healing Meditation

Elefanten hjælper dig med at forbinde dig med din personlige autoritet og din indre styrke. Hun kan udvikle din følsomhed så du bliver bedre til at se med dine øjne, ikke kun dit store hjerte. Hvis du har en dejlig naiv side, som altid ser det gode – kan elefanten vil hjælpe dig med at sortere.

Husk at hun er en dygtig og stærk energi som bare venter på, at du skal forbinde dig med hende. Hun er en rolig majestæt med en stor udholdenhed og healende egenskaber – disse gaver kan du modtage fra hende, når du har brug for dem. Når du udviser din taknemlighed og glæde over at arbejde sammen med hende, vil hun til gengæld velsigne din sjæl og beskytte dig mod fjendskab, ondskab og ulykke. Lydfilen indeholder selvfølgelig høj, rolig og ren animal spirit healing – og er beregnet som en hurtig og nem måde dagligt eller ugentligt at forbinde dig med denne stærke energi på.

*
Britta Baumann

Vibrationel Healing – Pegasus Energy

I denne magiske healingssession får du besøg af en meget unik og powerfuld mester, som indeholder en ekstremt høj og ren vibration på højde med enhjørningens, nemlig Pegasus energien. Pegasus energien er fuld af guddommeligt lys i alle regnbuens stråler og er fænomenal til at rense negativ energi bort. Pegasus healingen går ekstremt dybt i både krop, sind og sjæl, og vil efterlade dig i de højeste vibrationer, næsten som du bliver nulstillet og genfødt som det stærke og lysende menneske du virkelig er.

I denne smukke healingsrejse skal du møde en fantastisk Pegasus, som vil rense dine lave frekvenser bort og heale din evne til at føle dig stærk, fri og autentisk. Musikken er specielt designet til at bringe dig i en dyb modtagende tilstand, hvor du har lettere ved at åbne op ind til din dybere energi og få maksimalt udbytte af healingen. Du vil efterfølgende være renset og restitueret i dine dybeste energilag.

***

Britta Baumann ‘s kurser og workshops

*

Master Manifestor

Er du klar til at designe dit eget liv, og få det drømmeliv du fortjener?

Du lever i ild, af ild, med ild – du BRÆNDER indeni for din passion, for din måde at leve på. Du kan ikke stoppe denne ild, og hvorfor skulle du det? Din ild er din skaberkraft – med rå kraft og ren energi skaber du din egen virkelighed.

Den naturlig tilstand i universet, er overflod! Kig bare op på himmelen, alle stjernene der svæver rundt, kig på stranden, alle sandkornene! Kig NU på skoven, alle trærne der står majestætisk og giver ilt! Universet er fyld med overflod, fra stjernerne til sandkornerne, 100% naturligt. Tap ind i den naturlige overflodsenergi, og tag del i alt det universet har at byde på!

*

Healing, grounding and awakening your inner Goddess

Det er SUPER vigtigt, at du er grounded i dig selv, når du er et empatisk, intuitivt og følsomt væsen. 

Kurset her grounder og healer dig I dybden og vækker din kvindelige urkraft, der ligger gemt i dine dybder. 

Du får 3 moduler med powerfulde sessioner, der bl.a. grounder dine tanke- og følelsesmæssige lag, healing i dine chakras & kanalisering på at slippe gammel energi, healing af din power, healing af din indre gudinde og MEGET MERE. 

I dette fantastiske kursus modtager du også 2 activations med healing, som bl.a. vil give dig en masse ny indsigt i dine guddommelige gaver og din indre gudinde-kraft. Her får du virkelig lov til at slippe dybe sår og gamle smerter, her venter en sand genfødsel af din energi.

Det hele er bare ren lækkeri til hele dit energivæsen, som giver dig mulighed for en total afbalancering.

*

Selvværds kurset

Du er sikkert landet lige her – lige nu fordi du har fået NOK af at lade et lavt selvværd styre dit liv. Du har ikke brug for flere skuffelser og følelsen af ikke at være god nok ! Inderst inde ved du jo godt, at du er noget værd, men du er endt i en negativ spiral af energi, hvor du nu sidder fast i mindreværd.

Hvis du er som de fleste andre intelligente kvinder, jeg har arbejdet med, så ved du nemlig godt, at dit mindreværd virkelig bremser dig. Du ved, at du spilder en masse tid og muligheder, og at verden slet ikke får set den virkelige dig.

*

Money & Miracles

Er DU klar til at hæve din penge vibration og få åbnet din modtagerfrekvens? Det her kursus handler om, hvordan DU får pengene til at strømme I din retning istedet for at de siver ud alle steder i din energi og efterlader dig med et stort dræn i din pengepung og på din bankkonto. Du lærer her  hvordan du standser drænet og drejer pengevibrationen ind i dig selv igen, sådan du selv føler en større magt over dine penge, istedet for at penge har magt over dig. Du modtager de dybeste energi-redskaber, som sætter dig istand til at åbne op for penge vibrationen og dermed også for at dine drømme kan få plads i din virkelighed. 

*

Stop Selvsabotagen

Hvis du er et dynamisk menneske, har du minimum én stemme i dit hoved, der blander sig i alt, hvad du gør eller drømmer om at gøre. Nogle gange er stemmen eller stemmerne hyggelige og opløftende … Den negative selv-snak der plager langt de fleste menneskers energi på denne planet, kan være smertefuld og ja, forkrøblende for din sjæl. Den kan drive dig til vanvid. Og vanviddet består i, at du slet ikke lever det liv, du er født til at leve. Det liv, du drømmer om. Hvis du ikke lærer at tøjre denne indre sabotør, vil den ødelægge alle dine forsøg på at rejse dig i dit fulde potentiale, spolere alle de muligheder, der er til dig og efterlade dig knækket, forslået og uden håb.

***

Britta Baumann ‘s Uddannelser

*
Britta Baumann

Energy Flow Healer

Er det din tur til at leve et liv i overflod af energi? Er du klar til at åbne op for dine medfødte gaver, og stråle som en lysarbejder? 

Jeg kalder dig ind lysbarn, dig der ved du har uforløste evner du vil udvikle. Du er et helt specielle menneske – du værdsætter kvalitet, høje vibrationer, 100 % autenticitet og kan rumme at blive talt til i øjenhøjde som et voksent individ. Der bliver ingen gamle indoktriner, og slet ingen lotus stilling! Dette er 2017 kick-ass energi! Det bliver den vildeste personlige transformations rejse, du bliver renset ud i alle afkroge. 

*


Britta Baumann ‘s House of Queens – VIP Membership

*
Britta Baumann

House Of Queens – Online medlemsskab

Jeg åbner dørene for de helt særlige kvinder, der er Warrior Queen material samtidig med de er følsomme, sensitive sjæle, der VED, de fortjener ALT det bedste i verden.
KOM LAD OS SAMLE OS i HOUSE OF QUEENS, som er en medlemsside, hvor DU og din udvikling er i centrum. Dette er stedet, hvor vi QUEENS hænger ud, har det fedt og arbejder i dybden med vores energi, fordi vi VED 100 % sikkert, at verden derude har brug for stærke kvinder, der ikke har mistet evnen til at være i kontakt med deres følelser, femininitet og sårbarhed.
HER KAN VI VÆRE I FRED FOR ALLE DEM, DER IKKE FATTER, HVAD VI HAR GANG I.

Her kan vi samle kræfter, suge næring i form af smukt energi-arbejde og hudløst ærlige sessioner, som vil omhandle ALT, hvad jeg kan mestre for at sende dig direkte op i de højeste vibrationer af dit væsen.

*

Læs mere om Anna Maria og hestene.

NB: Der indgår annonce-links på denne side.