Case-studie

Er det dig jeg søger?

Efter at have solgt lægeklinikken og arbejdet fuldtid med helende kontakt gennem over 2 år, er jeg blevet inspireret til at lave et forskningsprojekt for at belyse og dokumentere hvordan hestene deltager under sessionerne og hjælper mennesker med at få kontakt til sig selv og opløse angst.

 

Gennem årene har jeg set utrolige transformationer og vil nu undersøge hvordan hestenes nærvær hjælper mennesker videre, når de er kørt fast i en angst, ved at udsende beroligende signaler under sessionerne.

 

Forskningen bliver et case-baseret studie af 6 forskellige cases, med 6 moduler hver, hvor jeg vil følge din transformerende rejse fra angst til glæde og stress til indre ro og harmoni.

 

Sideeffekterne af at deltage med din historie er:

  • Du får styrket dit selvværd
  • Du opnår klarhed over hvad du vil og hvor du vil hen
  • Du lærer at stå stærkt i din egen energi
  • Du oplever at følelsen af at være forkert opløses.

 

Du skal være klar til:

  • at investere i dig selv og din udvikling
  • at tage 100% ejerskab over dit ansvar for at deltage i alle 6 sessioner.
  • at være åben for din intuition og inspiration.
  • at tage handling på de indsigter og ændringsforslag du får kontakt til.

 

Hvis det lyder som noget for dig, og er du en følsom og sensitiv sjæl, som lader frygt og begrænsende overbevisninger holde dig tilbage fra at komme videre, så kontakt mig for en afklarende telefonsamtale, hvor jeg vil give dig mere information om forskningsprojektet og afklarer om din historie er et match til et case-studie.

 

 

 

KLIK HER OG BESTIL TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE AFKLARENDE TELEFONSAMTALE

 

 

 

Som tak for at jeg må bruge din historie og selvudviklende rejse i mit forskningsprojekt og efterfølgende publikationer, giver jeg dig 2000 kr i rabat på dit forløb + 1 ekstra gratis session efter eget valg (værdi 1499 kr)

 

 

Din investering i deltagelse i case-studiet: 6000 kr

 

 

Du sparer 3499 kr og modtager 7 stk gennemprøvede og effektive 2-timers sessioner med helende kontakt.

 

 

Hvis du er utryg ved heste, kan du stadig deltage og få det maximale udbytte ud af sessionerne, da hestene fortsat er nærværende og kan udsende beroligende signaler med et hegn imellem dig og dem.

 

 

 

BOOK DIN TID NU!