Find indre ro

Oplev et klangbad med regnbueklang og omdan stress til indre ro og harmoni.
Healing med klang – sådan foregår en session

FIND INDRE RO er perfekt til dig der er træt af altid at skulle stå til rådighed for andre, og oplever at glemme dig selv, og at give dig selv lidt omsorg og kærlighed. Healing med klang varer 90 minutter inkl en indledende samtale og afsluttende samtale. Under sessionen i terapihytten vil du modtage healing, og et klangbad, hvor du kan mærke syngeskålenes vibrationer. Klangskålenes vibrationer og lyde går dybt ned i kroppen og løsner blidt ubalancer, der er opstået pga overbelastninger i form af stress, angst, spændinger, søvnløshed mm. Det enkle og smukke ved healing med klang er:

  • balancen genoprettes
  • der skabes harmoni i kroppen
  • du kommer atter i kontakt med dit eget jeg.

Skabelon for en session med klang & healing:

  • Vi sætter sammen en intention for healingen på en lille gåtur ned til terapihytten
  • Du lægger dig på briksen, får et tæppe over dig og lukker øjnene
  • Healingen tændes og du modtager et klangbad (ca 45 minutter)
  • Vi får en samtale om oplevelserne ved healingen og klangmassagen
  • Du får let hjemmearbejde for at arbejde videre med energierne efterfølgende

Ingen sessioner ligner hinanden og det er den universelle livsenergi som hjælper dig med at genoprette harmonien i dig.  

JEG GIVER DIG BEHANDLINGSGARANTI!

Hvis du efter din første sessionen ikke mener, at du har oplevet et meditativt pusterum og mærket din indre ro, så giver jeg dig de 2 efterfølgende behandlinger med klang og healing helt GRATIS!    

Grundet det høje niveau af kvalitet og bonus service jeg tilbyder med at forberede mig op til samtaler og sessioner, beder jeg dig om at vælge et tidspunkt i min kalender som ville virke for dig.

Og hvis du ikke kan finde en tid som passer dig, så skriv en mail til mig klinik@stald-amol.dk – og vi finder ud af noget.

TIDSBESTILLINGEN.

 

Modtag nyt fra Sjælelægen Anna Maria Olsen og få en GRATIS gave.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis personlige vejviser, som vil hjælpe dig med at få overblik over dine fokusområder, så du let kan se hvilke skridt du har brug for at tage, for at komme derhen hvor du gerne vil være.

KLIK HER.

Vejviseren

Nyhedsbrevet vil give dig spændende nyheder, indsigtsgivende blogindlæg, inspirerende tips, og vilde tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden.

 

Like og følg:
error