Naturen som medicin

Selvværdsboosteren er et skræddersyet forløb med helende kontakt
Selvværdsboosteren – en 3 måneders (eller 6 måneders) pakkeløsning med helende kontakt.
Lindring af angst er en process som tager tid. Det kræver dybt arbejde fra dig, hvor du mærker det i dig der kalder på din opmærksomhed. Kun ved at nå ind til angstens kerne, kan du opløse angsten. For at du kan gå dybere end du nogensinde har været, for at rejse dig højere end du nogensinde har drømt har jeg designet selvværdsboosteren, som er et forløb over mindst 3 måneder, hvor jeg er med dig hele vejen og sammen med hestene hjælper dig med at finde din indre power og tænde livsgnisten. Da vi arbejder i dybden med personlig selvudvikling tilbyder jeg angstlindring og selvværdsboost som individuelle og skræddersyede forløb over 3 eller 6 måneder. Selvværdsboosteren er et transformerende forløb med helende kontakt over mindst 3 måneder, som er designet til dig, som foretrækker 1:1 kontakt med andre mennesker og bedst genoplader dine mentale batterier i naturen og sammen med dyr. Rigtig mange mennesker er sensitive og bliver overvældet, når der er mange mennesker omkring dem, og føler sig forkert, og oplever at blive drænet for energi i kontakt med større grupper og selskaber. Jeg er selv en sensitiv, intuitiv og introvert kvinde, som har levet med angst og forkerthedsfølelsen det meste af mit liv, og er en ekspert indenfor lindring af angst og selvværdsboosting, fordi jeg selv har gået vejen. Jeg er uddannet speciallæge i almen medicin og har arbejdet som læge i 11 år, herunder 5 år som praktiserende læge i Odense, hvor jeg har lagt vægt på at behandle stress og angst med samtaler.  
MIN ERFARING
som læge og livsrådgiver er det min erfaring, at mange vælger at tro, at de kan klare det hele selv uden hjælp fra andre. Det er min overbevisning, at de mest fantastiske transformationer og resultater opstår, når vi vælger at investere i os selv og vores udvikling ved en terapeut, coach eller en mentor, som vi har tillid til. Når du investerer i dig selv, så bruger du ikke penge – Du investerer i dine egne resultater. En investering i dig selv giver dig glæder resten af dit liv, fordi du har ændret dit liv og opnået dine resultater. At bruge penge virker som et quick fix, hvor du blot udfylder et hul. At investere i dig selv er at transformere dit liv så du når de resultater du drømmer om. En af mine klienter har skrevet følgende på Facebook: “Når man har angst, er man også lidt “forsigtig” i forhold til nye mennesker, nye steder = ukendt territorium. Som du ved, brugte jeg et par måneder på at læse med på din side og overveje dit og dat. Men heldigvis kom jeg i gang ❤️, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Tak for dig!”.  
DETTE FÅR DU (forløb på 3 måneder):
* 6 stk 2-timersoplevelser med helende kontakt, så du kommer hjem i dig selv. * 6 Skypesamtaler med opfølgning og sparring, så du føler dig støttet. * Styrket dit selvværd, så du føler dig mere tryg sammen med andre mennesker. * Adgang til en lukket Facebook gruppe. * Kontakt til din indre power, så du kan gå den vej i livet, som føles helt rigtig for dig. * Fat i tøjlerne til dit liv, så du bliver lederen af dit liv og opnår en bedre balance mellem at give og modtage. Ved forløb på 6 måneder får du selvfølgelig 12 sessioner ude ved hestene og 12 opfølgende Skypesamtaler.  
Hvorfor er helende kontakt så godt til lindring af angst?
Hestene er eminente til at få dig til at mærke dig selv og dine følelser, og på en blid måde hjælpe dig med at få kontakt til det du virkelig har brug for at få italesat. Hesten er et genialt spejl, som reflekterer vores følelser, tanker og spændinger. Vi arbejder kun fra jorden så du behøver ikke at vide noget om heste. Selvom du er bange for heste, er det stadig muligt at få helende kontakt – Du kan være sammen med hesten med et hegn imellem Jer. Der er ikke noget facit og ingen kan på forhånd vide, hvad der vil ske i en session, om det er stort eller småt. Men jeg ved, at hvis du er klar til at møde dig selv, så skal hestene og jeg nok hjælpe – alt hvad vi kan! Grundet erfaringer med generaliseret angst, panikangst og stress på egen krop, har jeg stor viden og erfaring med lindring af tilstande som stress og angst.   En oplevelse med helende kontakt varer 2 timer. Skabelon for en session:
  • Guidet meditation
  • Gåtur omkring foldene
  • Mødet med hestene (og dig selv)
  • Terapeutisk samtale om, de følelser hestene gav dig kontakt til
Ingen sessioner ligner hinanden og det er hestene der viser os vejen.  
Dette kan selvværdsboosteren gøre for dig:
Selvværdsboosteren er en pakkeløsning, hvor du finder ind i dig selv og kommer ind til kernen af det der giver dig frygt, så den opløses. Du tager på en selvudviklende rejse, hvor du lærer at:
  • tage tøjlerne over dit liv og ændrer dit mindset, således at du får styrket din selvtillid og boostet dit selvværd.
  • finde ind til dig selv og får kontakt til dine styrker og ressourcer.
  • indgå i relationer med andre mennesker uden at føle dig forkert.
  • genfinde din indre power så du får tændt din livsgnist igen.
  • lindre frygt og angst fordi vi arbejder i dybden og finder ind til kernen af din angst.
Flere af mine klienter har oplevet at de efter et forløb med helende kontakt har fået boostet selvværdet i en sådan grad at de har fundet mod til at få søgt drømmejobbet og fået det. En af mine klienter har bl.a. udtalt følgende efter et forløb med hestene: “At tilbringe tid og nærhed med hestene har giver mig kontakt til en dyb følelse af accept indeni, en dyb friheds- og kærlighedsfølelse, som jeg nærmest kun tør tage ind og mærke, når jeg er sammen med hestene. Det er virkelig stort for mig.”  
Sådan skal du gøre hvis du vil have boostet dit selvværd.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få klarhed over hvordan du kommer videre og få boostet dit selvværd. Her er hvordan det virker… Jeg forpligter mig til at sikre mig at alle mine klienter er et perfekt match til min sparring og livsrådgivning, så jeg gør måske tingene mere selektivt end du muligvis er vant til. (Men du vil se, at det faktisk servicerer dig meget bedre!) Her er hvad du skal gøre: Reservér en tid til en gratis afklarende telefonsamtale med mig. Så snart du har gjort det, vil jeg sende dig noget “hjemmearbejde” for at få dig forberedt og klar til samtalen. (Det vil også hjælpe mig med at lære dig lidt bedre at kende, så vi kan gå lige til kernen når vi har hinanden i røret!) Jeg ringer dig op på den aftalte tid, og vi får en samtale om det du har brug for min hjælp til, og du får en afklaring af hvordan du kan komme videre mod de resultater du drømmer om. Hvad får du ud af at bruge 30 minutter af din tid? * Du oplever at blive lyttet til og at din stemme bliver hørt. * Du bliver mødt med kontakt og accept af hele dig. * Du får klarhed over hvordan du kan komme videre sammen med mig som din mentor og sparringspartner. Hvis du synes det lyder godt – bare klik her og få adgang til min private kalender og vælg en dato og et tidspunkt som fungerer for dig. Jeg sender dig dine næste skridt så snart du har en bekræftet aftale i min kalender. Tak! Jeg glæder mig til at tale med dig!  
BOOK EN TID TIL EN GRATIS AFKLARENDE TELEFONSAMTALE.
Med en gratis afklarende telefonsamtale kan du mærke ind om mine metoder med hestene er noget for dig. Samtalen varer ca 30 minutter, hvor jeg lytter til din historie og giver dig ideer til hvilke skridt du kan tage. KLIK HER!  

Modtag nyt fra Sjælelægen Anna Maria Olsen og få en GRATIS gave.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis personlige vejviser, som vil hjælpe dig med at få overblik over dine fokusområder, så du let kan se hvilke skridt du har brug for at tage, for at komme derhen hvor du gerne vil være.

KLIK HER.

Vejviseren

Nyhedsbrevet vil give dig spændende nyheder, indsigtsgivende blogindlæg, inspirerende tips, og vilde tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden.

 

ANBEFALEDE BLOGINDLÆG TIL DIG

Naturen som medicin
Nærvær og kontakt er essentiel i behandling af angst
At være forkert er skam en følelse