Lindring af stress

Trivselsboosteren er et individuelt forløb med helende nærvær
Lindring af stress og angst foregår med en pakkeløsning.

Lindring af stress og opløsning af angst er processer som tager tid.

Derfor tilbyder jeg individuelle forløb og pakkeløsninger og som forløber over 3 måneder.

Det giver dig tid og plads til at nå ind til kernen, så tilstande som stress og angst kan opløses. 

På et 3 måneders forløb arbejder vi i dybden med personlig selvudvikling med opbygning af sociale kompetancer og lindring af stress.

Typiske fokusområder på et forløb er: angstlindring, traumebearbejdning og lindring af stress.

Stress har intet med travlhed at gøre! Stress er følelsen af at du ikke lever op til dine egne eller andres forventninger til dig. Nøgleordet i stress er således forventninger – og ikke travlhed.

Stress er ikke en sygdom – men en tilstand. En tilstand kan ændres hvis du tillader dig selv at investere tid og energi i dig selv og din personlige udvikling.

 

Et transformerende forløb

Trivselsboosteren er et transformerende forløb med helende nærvær.

Det er designet til at lindre stress hos mennesker, som foretrækker 1:1 kontakt, og bedst genoplader deres mentale batterier i naturen og sammen med dyr.

Når et menneske går ned med stress resulterer det ofte i en langtidssygemelding på 5-6 måneder. Dette kan være en stor belastning for arbejdspladsens drift og omsætning.

Arbejdsopgaver skal omlægges og måske er der behov for at ansætte vikarer for at holde virksomheden kørende.
Alt dette bremser virksomhedens produktivitet og giver ekstra pres på de tilbageværende medarbejdere.

Med en 3 måneders pakkeløsning hjælper naturen og hestene dig med at skære 2 måneder af din stress-sygemelding og du kommer hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet med fornyet gnist og glæde. 

Jeg har selv oplevet at gå ned med stress, fordi jeg ikke følte at jeg levede op til mine egne og
andres forventninger til mig.

Det der hjalp mig ud af min stresssygemelding og gav mig lindring af stress, var at bruge naturen og
hestene som medicin.

Vil du have varige resultater?

Hvis du vil have varige resultater med lindring af stress, som holder livslangt og udvikler sig, har du brug for at arbejde med en person som møder dig der hvor du er og som du har tillid til.

Tillid til behandleren er vigtig, og bør være en person som er med dig hele vejen, og som giver dig tid og plads til at gå igennem op og nedture ved at skabe trygge rammer.

Når jeg arbejder med klienter på et 3 måneders forløb kommer der nedture undervejs. Det kan ikke undgås, og er en del af at arbejde i dybden med sig selv og lindring af stress og angst. Gamle tankemønstre spænder ben og tvivl dukker op. Det er min erfaring at hvis ikke du har en behandler til at støtte sig, vil du give op lige før et stort gennembrud.

Når vi investerer i vores egen personlige udvikling og afsætter tid, så opnår vi resultater som varer ved. Det bliver en bedre oplevelse for dig, fordi du investerer i dine egne resultater ved at arbejde med en behandler som mig, der hjælper dig med at finde svarene inde i dig selv og giver dig plads og tid til at få dine egne indsigter.

Efter en 3 måneders pakkeløsning med naturen som medicin vil du se fantastiske resultater med lindring af stress fordi du har investeret i din egen transformation!

klientudtalelser efter et endt 3-måneders forløb:

“Når man har angst, er man også lidt “forsigtig” i forhold til nye mennesker, nye steder = ukendt territorium. Som du ved, brugte jeg et par måneder på at læse med på din side og overveje dit og dat. Men heldigvis kom jeg i gang ❤️, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Tak for dig!”.  – Hanne

“At tilbringe tid og nærhed med hestene har giver mig kontakt til en dyb følelse af accept indeni, en dyb friheds- og kærlighedsfølelse, som jeg nærmest kun tør tage ind og mærke, når jeg er sammen med hestene. Det er virkelig stort for mig.” – Susanne

 

ALT DETTE FÅR DU:
  • Et skræddersyet intensivt 3 måneders forløb tilpasset dine udfordringer. Dette er godt fordi du får hjælp og sparring af en person, som selv har gået vejen fra stress til trivsel.
  • 6 stk 2-timersoplevelser med helende nærvær, så du oplever lindring af stress og opløser angst ved at bruge naturen og hestene som medicin. Dette er godt fordi du får vækket dit naturlige og indre potentiale og vender hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet med fornyet energi, overskud og bedre trivsel.
  • 6 stk 1-times opfølgninger online, så du føler sig støttet under hele forløbet.
  • En personlige notesbog som du kan skrive i og dermed følge sin egen udvikling og transformation fra stress til trivsel.
  • Adgang til en eksklusiv lukket Facebook gruppe (kun dig og mig) til akut sparring under hele forløbet. Dette er godt fordi på den måde er hjælpen lige om hjørnet, hvis uforudsette udfordringer skulle dukke op under forløbet.

 

Jeg har forskellige måder jeg arbejder med mennesker. Det jeg typisk gør er, at jeg ringer dig op og vi får en 30 minutters afklarende samtale over telefonen. Under samtalen gennemgår jeg mine tilbud og pakkeløsninger, og vi får set på hvilken løsning, som er bedst for dig.

 

Sådan skal du gøre.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få klarhed over hvordan du får vendt stress til trivsel.

Her er hvordan det virker…

Jeg forpligter mig til at sikre mig at alle mine klienter er et perfekt match til min sparring og livsrådgivning. Derfor  gør jeg måske tingene mere selektivt end du muligvis er vant til. (Men du vil se, at det faktisk servicerer dig meget bedre!)

Her er hvad du skal gøre:

Reservér en tid til et KlarhedsKald med mig.

Så snart du har gjort det, vil jeg sende dig noget “hjemmearbejde” for at få dig forberedt og klar til samtalen. (Det vil også hjælpe mig med at lære dig lidt bedre at kende, så vi kan gå lige til kernen når vi har hinanden i røret!)

Jeg ringer dig op på den aftalte tid, og vi får en samtale om det du har brug for min hjælp til, og du får en afklaring af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at omdanne angst og stress til indre ro, glæde og trivsel.

Hvad får du ud af at bruge 30 minutter af din tid?
  • Du oplever en nærværende telefonsamtale med en person som forstår dig og din situation.
  • Du får en samtale med fokus på dig og dine udfordringer ved en person som selv har været der, hvor du står lige nu.
  • Du får 30 minutters nærvær og kontakt til det, der dukker op i dig.
  • Du får tid og plads til at fortælle din historie og opleve at blive lyttet til og hørt.
  • Du får klarhed over hvilke mulige af mine tilbud, som vil være det bedste match til dig.

Grundet det høje niveau af kvalitet og bonus service jeg tilbyder med at forberede mig op til samtaler og sessioner, beder jeg dig om at vælge et tidspunkt i min kalender som ville virke for dig.

Og hvis du ikke kan finde en tid som passer dig, så skriv en mail til mig klinik@stald-amol.dk – og vi finder ud af noget.

BOOK EN TID TIL ET KLARHEDSKALD.

 

Hvis du har brug for at læse mere om helende nærvær KLIK HER!

 

Giv slip på ubehag i kroppen på 30 minutter!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis guidet proces som hjælper dig med at give slip på fysisk eller mentalt ubehag på blot 30 minutter.

Giv slip

Nyhedsbrevet vil give dig spændende nyheder, indsigtsgivende blogindlæg, inspirerende tips, og vilde tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden.

 

ANBEFALEDE BLOGINDLÆG TIL DIG

Sådan får du succes med at henvise din veninde til terapi

Rehabilitering af mennesker med stress, angst og PTSD igangsættes af hesteassisteret terapi – Her er 3 tips til dit første møde med en hest

 
 
Like og følg:
error