Helende kontakt

Få hjælp af hestene til at undersøge hvordan du kommer videre.
Hvad er helende kontakt?
Helende kontakt er en terapeutisk samtale i naturen omgivet af hestene. Sessionerne er designet til at hjælpe dig, som foretrækker 1:1 kontakt med andre mennesker og bedst oplader dine mentale batterier i naturen og sammen med dyr, med at genfinde din indre power og tage styringen over dit liv tilbage. Hestene går løs på marken, og melder sig selv ind og ud af kontakten alt efter hvad de mærker der er behov for. Det smukke ved at arbejde med hestene er at de hjælper dig med: * at komme hjem i dig selv ved at mærke din krop og komme i kontakt med dine følelser. * at opløse stress, så du oplever en indre ro. * at lindre angst og spændinger, så du oplever en større balance i hele dig. * at tage tøjlerne over dit liv tilbage og genfinde din indre power. Hestene kan med deres nærvær og kontakt også hjælpe dig med: at vække din glæde og kreativitet, så du får tændt din livsgnist. * at styrke din selvtillid og højne dit selvværd, så du føler dig mere tryg ved kontakt med andre mennesker. * at give dig mere energi og overskud i hverdagen, så du får klaret dine daglige gøremål.  
Sådan foregår en oplevelse med helende kontakt
Hestene er eminente til at få dig til at mærke dig selv og dine følelser, og på en blid måde hjælpe dig med at få kontakt til det du virkelig har brug for at få italesat. Hesten er et genialt spejl, som reflekterer vores følelser, tanker og spændinger. Vi arbejder kun fra jorden så du behøver ikke at vide noget om heste. Selvom du er bange for heste, er det stadig muligt at få helende kontakt – Du kan være sammen med hesten med et hegn imellem Jer. Der er ikke noget facit og ingen kan på forhånd vide, hvad der vil ske i en session, om det er stort eller småt. Men jeg ved, at hvis du er klar til at møde dig selv, så skal hestene og jeg nok hjælpe – alt hvad vi kan!   Grundet erfaringer med generaliseret angst, panikangst og stress på egen krop, har jeg stor viden og erfaring med lindring af tilstande som stress og angst. En oplevelse med helende kontakt varer 2 timer. Skabelon for helende kontakt:
  • Guidet meditation
  • Gåtur omkring foldene
  • Mødet med hestene (og dig selv)
  • Terapeutisk samtale om, de følelser hestene gav dig kontakt til
Ingen sessioner ligner hinanden og det er hestene der viser os vejen.  

Bestil tid til en afklarende telefonsamtale allerede i dag!

Med en afklarende telefonsamtale får du klarhed over din situation og hvilke skridt du kan tage for at komme videre. Samtalen er ganske gratis og du forpligter dig ikke til at investere i en session eller et forløb efterfølgende. Du booker selv tiden online via min tidsbestilling.  

ANBEFALEDE BLOGINDLÆG TIL DIG

Nærvær og kontakt er essentiel i behandling af angst
Naturen som medicin

SPÆNDENDE NYHED TIL DIG!

Modtag nyt fra Sjælelægen Anna Maria Olsen og få en GRATIS gave.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis personlige vejviser, som vil hjælpe dig med at få overblik over dine fokusområder, så du let kan se hvilke skridt du har brug for at tage, for at komme derhen hvor du gerne vil være. KLIK HER.
Vejviseren
Nyhedsbrevet vil give dig spændende nyheder, indsigtsgivende blogindlæg, inspirerende tips, og vilde tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden.