Giv livet liv

Tag lederskab over dit liv

Rigtig mange mennesker giver ikke livet plads til at udfolde sig, fordi de sidder fast i andres meninger og overbevisninger. De lægger bånd på sig selv og tilsidesætter sig selv for at alle andre skal have det godt.

De første 30 år af mit liv levede jeg selv på denne måde.

Jeg levede mit liv udfra hvad andre tænkte og mente og prøvede hele tiden at tilpasse mig og leve op til andres forventninger til mig.

Det værste man kunne spørge mig om var “Hvad synes du?” eller “Hvad kan du lide?”. Mit svar var straks “Det samme som dig…” Jeg ville ikke være forkert eller stikke ud.

Når jeg kigger tilbage så kan jeg ikke lade være med at tænke på den kvinde som var planlagt til at blive gift med den afrikanske prins Akeem i filmen Coming to America med Eddie Murphy.

Hun levede og åndede for at please sin kommende mand og var helt uden kontakt til sig selv og sine behov.

Sådan følte jeg at mit liv var… Indtil jeg sagde stop, og begyndte min egen rejse ind i mine dybder for at finde ind til min essens.

Jeg fik øje på at det som havde været min drivkraft gennem livet var min frygt, og jo mere jeg forfulgte den vej desto større blev min angst.

Jeg levede ikke det liv jeg var skabt til indefra og ud, men et liv udefra og ind udfra hvad andre mente jeg skulle.

Tag f.eks. det at jeg blev læge.

Jeg havde ingen ambitioner om at blive læge som barn, og mine forældre pressede heller ikke på, idet de så mig som musiker eller kunstner.

Som barn drømte jeg om et liv, hvor jeg var fri til at være mig selv og arbejde i naturen omgivet af mine heste.

Grunden til at jeg valgte at gå lægevejen var fordi jeg tænkte at det at være læge ville kunne finansiere det liv jeg drømte om, men det viste sig at jeg slet ikke havde overskud eller tid til at nyde det andet liv, som jeg prøvede at leve ved siden af.

Jeg begravede mig i arbejde, hvor der hele tiden var nogen som havde meninger om hvordan jeg skulle gøre mit arbejde.

Jeg bevægede mig længere og længere væk fra min essens og i takt med at jeg knoklede igennem for at please alle andre, voksede min angst og mit behov for at kontrollere mit liv.

Mit liv var fyldt med at please andre og tilsidesætte mig selv og mine behov.

Det endte med at jeg gik ned med stress.

Min krop sagde fra og tvang mig til at kigge ærligt på mit liv og mærke mig selv.

Jeg følte at jeg, som den stenbuk jeg er, var kommet til en retning som ikke kunne føre mig til toppen, hvor det lækre græs ventede.

Jeg stod overfor 2 valgmuligheder:

Enten kunne jeg blive der hvor jeg var (og sulte min sjæl) eller jeg kunne lade mig trille ned ad bjerget for at forsøge en ny vej, der ville kunne lede mig mod toppen med det frodige græs.

Jeg valgte en 3. vej, som helt magisk dukkede op, da jeg fik kigget på mine 2 valgmuligheder.

En vej, hvor jeg brugte mine erfaringer fra den første vej til at rette ind og mere målrettet bevæge mig mod det der ville kunne fylde mig op.

I dag føler jeg at jeg er på en livsvej, som passer bedre til mig, og er fyldt med taknemmelighed over at have været denne omvej med blindgyde igennem.

Uden blindgyden var jeg ikke havnet på det livsspor, som har ført mig hertil hvor jeg er nu.

Det er aldrig for sent at reflektere over sit liv og justere sin vej.

Det er også muligt for dig, at skabe det liv du drømmer om.

Vi har altid valgmuligheder.

I dag går jeg den vej, som er mere frodig end den jeg kom fra, fordi jeg stoppede op, mærkede efter, og korrigerede.

Jeg lever ikke længere mit liv udfra frygt, andres meninger eller holdninger, men fra kærligheden til mig selv, mine omgivelser, og det som nærer min sjæl.

Vi har alle evnen til at ændre vores liv til et liv vi drømmer om.

Det er blot et spørgsmål om at træffe et valg, foretage nogle ændringer og justeringer, og i tillid hengive os til den vej som er fyldt med kærlighed til livet og som giver mening helt inde i kernen.

For at tage på denne rejse, er det vigtigt, at du finder en guide eller mentor, som du matcher med. En mentor som selv har gået vejen, og som kan hjælpe dig med at finde alle svarene i dig selv.

Og her kommer en vigtig pointe.

Du indeholder allerede alle svarene i dig selv, så hvis du søger dine svar hos andre (et quick fix), så sidder du stadig fast i hvad andre mener, tænker og føler.

Vejen der vil føre dig videre, er den, hvor du finder svarene i dig selv, og vælger at tage lederskab over dit liv.

Hvis du har brug for min hjælp til at komme i kontakt med din kraft, din essens og dit potentiale, så står mine heste og jeg klar med helende kontakt til dig, så du kan opleve en dybere samhørighed med dig selv og give din intuition plads til at deltage i dit liv.

Helende nærvær er en meget effektiv katalysator for skabelse og kreativitet.

Hvordan ved jeg om helende nærvær er for mig?

Helende nærvær er ikke for alle, og virker bedst hvis du er sensitiv og er åben for at lytte til svarene, som du allerede har inde i dig.

Hvis du føler dig inspireret af min historie og gerne vil arbejde videre med mig, så bestil en tid til et gratis KlarhedsKald, hvor jeg sætter 30 minutter af til at lytte til din historie og mærker ind om helende nærvær er vejen, der kan få dig videre fra en fastlåst situation med angst eller stress.

Der er begrænset med tider sat af til disse samtaler, så book din tid online allerede i dag.

Du booker dit gratis KlarhedsKald online på linket her: Tidsbestillingen

Jeg glæder mig til at lytte til dig og hjælpe dig videre (med eller uden mig på din rejse)

 

ANBEFALET TIL DIG

Introvert og stolt

At være forkert er skam en følelse

 Giv slip på ubehag i kroppen på 30 minutter!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis guidet proces som hjælper dig med at give slip på fysisk eller mentalt ubehag på blot 30 minutter.

Giv slip

Nyhedsbrevet vil give dig spændende nyheder, indsigtsgivende blogindlæg, inspirerende tips, og vilde tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *